De Oostvaarders / Drost + van Veen architecten

architect home

Architects: Drost + van Veen architecten
Location: Alemere, The Netherlands
Project Architects: Evelien van Veen, Simone Drost
Collaborators: Onno Groen, Kees de Wit, Jos Lafeber, Bernhard Jaarsma, Perry Klootwijk
Client: Gemeente Almere
Contractor: Reimert Bouw
Structural Engineer: ABT Delft
Project year: 2009
Photographs: John Lewis Marshall

architect home1architect home2architect home3architect home1

Nature-education-centre “The Oostvaarders” is situated in a unique nature reserve in Europe: The Oostvaardersplassen in Almere, The Netherlands. The building is constructed at a junction of various landscapes with the different characters of land, water, forest and reed fields. To serve a wide audience there is an information room, classroom, panorama-room, restaurant and representative meeting-room: the new icon of Almere-Buiten.
(more…)

0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Related Post for De Oostvaarders / Drost + van Veen architecten

Fullcolor Interior Room designed by Lars Contzen’s “contzentrade showroom” in Hanau

Interior design full of color suitable for young children and the children. Designed by German designer Lars

Beautiful Contemporary Cubic House Park Box Design by PATH Architecture

The hotel is located just across the road in North Portland Unthank Park, Box Park is a

The Unusual High-Tech Fascinating Bathtub with Built-in Light from Hoesch Collection

Acrylic is the most popular and most used material for any bathtub. It is quite inexpensive, light,

New Modern Small Japanese House Interior Decorating Plans Design Ideas

new sustainable japanese house architecture design” In the hills of specific Yokohama, with a view of an

Nice One Coloumn Themes