SHIFT Cottage House designed by Superkül Inc Architect

In form and materials is determined by the spectacle hut water, stone and sky. Line graphics and highlight their contrasting wind-shaped trees and washed granite, while the mass of the cabin to imitate that of the rock formations in which he sat. Spaces that live in the volume closest to the beach, bedroom, contrary to the trees. Aligned along the window opening to allow views into the trees behind and the water in front. Located in the open, no trees are removed to create the site. Passive cabin is lit, ventilated and cooled, and the use of natural materials locally and leave most of the countries that have not finished their leaving a trail of smaller ones. Superkül Architects

SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect

SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect

SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect

SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect

SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect

SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect

SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect

SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect SHIFT Cottage by Superkül Inc Architect[via]

SHIFT Cottage House designed by Superkül Inc Architect
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.