World of Elegants Patane Residence by bureau^proberts

advertisement


The home was intended to relive the summer experience where we would lay ourselves under the the cool, shaded spaces found under the homes of our childhood. Upon the entrance is the transparent platform that encourages family activity though connection between living space, play space and the street. Private spaces of the home are separated between the basement and upper level.

There is also exploration and interaction through a series of connected pavilions perched on solid concrete platforms. Timber elements re-interpret the craftsmanship of Queensland home construction, responding to the suburban context of Newmarket’s 19th and 20th century dwellings.

World of Elegants Patane Residence by bureau^proberts
1 vote, 5.00 avg. rating (89% score)

advertisement


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.